HVEM ER SPORTLER?

Vårt mål er å øke din personlige ytelse, og dermed motivere deg til å oppnå målene dine. Enten det gjelder trening, karriere eller sosialt. Våre produkter hjelper deg med å bygge opp din selvtillit innenfor trening, helse, produktivitet og får deg til å føle deg bedre hver dag.

Dagens samfunn er full av distraksjoner og informasjon. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne ditt fokus gjennom våre produkter. Følg oss for råd og inspirasjon til hvordan du kan leve en sunnere, lykkeligere og mer produktiv livsstil.

Sportlers filosofi

VERDI FOR PENGENE

Kvalitetssikkret og pris-presset internasjonalt sportsutstyr. Handle med trygghet i god kvalitet, uten å brenne hull i lommeboka.

MODERNE BEDRIFT

Verdiskapning foran profitt. Vi jobber for å dekke ditt behov på den beste måten, uten å prakke på deg mer eller dyrere utstyr enn hva du trenger.

SORTIMENT I VEKST

Vi samarbeider tett med våre leverandører og kunder for å kunne tilby et raskt voksende, og relevant vareutvalg.

Kunde-fokusert

Å sikre gode handleopplevelser det som er aller viktigst for oss. Vi står på for å legge til rette for den beste kundeopplevelsen. Enten det gjelder gode pakke-oppdateringer underveis, eller raskt svar på dine henvendelser.

SPORTLER.NO

Epost: kontakt@sportler.no

Tlf.: (Foreløping ikke tilgjengelig)

Postboks 30
7221 Melhus

Man - Fre, 8:00 - 17:00
Lørdag, 9:00 - 17:00
Søndag, 10:00 - 16:00