HVORDAN DRIVES SPORTLER?
HISTORIEN

Sportler er et enkeltmannsforetak oppstartet i Januar 2021, og drives av meg Casper Schive i samarbeid med mine partnere jeg kjøper tjenester av til fks. kundeservice, logistikk, regnskap, annonsering osv.

Det langsiktige målet er å vokse til å bli en større bedrift som kan tilby flere arbeidsplasser, og aller viktigst produkter som er til stor glede og verdi for våre fremtidige kunder.

Vi står på, er seriøse og strekker oss langt for å gjøre deg fornøyd.

VERDI FOR PENGENE

Kvalitetssikkret og pris-pressetinternasjonalt sportsutstyr. Handle med trygghet i god kvalitet, uten å brenne hull i lommeboka.

MODERNE BEDRIFT

Verdiskapning foran profitt. Vi jobber for å dekke ditt behov på den beste måten, uten å prakke på deg mer eller dyrere utstyr enn hva du trenger.

SORTIMENT I VEKST

Vi samarbeider tett med våre leverandører og kunder for å kunne tilby et raskt voksende, og relevant vareutvalg.

Kunde-fokusert

Å sikre gode handleopplevelser det som er aller viktigst for oss. Vi står på for å legge til rette for den beste kundeopplevelsen. Enten det gjelder gode pakke-oppdateringer underveis, eller raskt svar på dine henvendelser.

SPORTLER.NO

Epost: kontakt@ypperly.no

Tlf.: (Foreløping ikke tilgjengelig)

Øyvegen 128.
7224 Melhus

Man - Fre, 8:00 - 17:00
Lørdag, 9:00 - 17:00
Søndag, 10:00 - 16:00

RIS ELLER ROS - TA KONTAKT MED OSS!

Vi setter utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger, enten negativt eller positivt, og jobber stadig for å forbedre oss.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.