10 tips som vil øke produktiviteten din innen kort tid

I denne artikkelen vil vi se på noen tips som kan hjelpe deg med å forbedre produktiviteten. Så fortsett å lese til slutten.

1. Stopp multitasking:

Du kan bli hengitt til flere oppgaver og aktiviteter samtidig, og sjonglere mange oppgaver på en gang. Selv om du kanskje tror at det er produktivt, nei, det er det ikke. Å gjøre dette fører til kompromiss med arbeidskvaliteten din. I stedet, ved å fokusere på bare én oppgave om gangen, vil du kunne fullføre den på en høyere standard og på kortere tid, slik at du sømløst kan gå videre til neste oppgave.

2. Registrer tankene dine:

Den menneskelige hjernen er designet for å tenke og ikke huske ting. Ved å lagre mange ting, selv om det er nyttig for deg, begrenser du hjernens driftseffektivitet. Dette påvirker også hjernens beslutningskraft og kreativitet. Så det er bedre at du skriver ned de viktige tingene og holder hjernen så fri som mulig.

En Daglig Planlegger Notatbok er et nyttig produkt for dette. Det kan hjelpe deg med å nevne listen over ting du skal gjøre, sammen med klokkeslett og dato. Et veldig hendig verktøy for de som aldri vil gå glipp av noe viktig.
Finn produktet HER, et annet nyttig verktøy er Desk Whiteboard, som lar deg skrive ting når og når du møter dem. Sjekk ut produktet HER

3. Lær å si NEI:

Det er så mange ting i denne verden å gjøre, men ikke alle ting skal gjøres av deg. Du må fokusere på og jobbe mot de tingene du faktisk liker å gjøre, ting du faktisk sikter mot. Alt som avviker fra det, skal ikke gjøres av deg. Dette hjelper deg med å holde fokus på målene dine.

4. Ta regelmessige pauser:

Det anbefales at du tar en pause på 5 minutter hver 30-45 minutters arbeid. Du kan gjøre hva du vil i denne korte pausen. Du kan strekke ryggen, snakke med vennene dine, gå rundt, drikke eller spise noe. Men tenk aldri på jobb i denne tiden. Siden det ville ødelegge hele hensikten med denne pausen. Kom tilbake, og du vil føle deg frisk og energisk og kanskje til og med ha nye ideer. Prøv det.

5. Eliminer alt som distraherer deg:

Unngå alt eller mennesker som distraherer deg. Mobiltelefonen din, den bærbare datamaskinen eller hva det nå er, kutt dem ut fra livet ditt. For å sikre at du gjør ditt beste, er dette et must.

6. Meditasjon:

Meditasjon hjelper til med å redusere stress. Dette hjelper deg med å forbli rolig selv i en stressende situasjon. Det gir deg også det nødvendige humørløftet som hjelper deg med å opprettholde din generelle arbeidseffektivitet. Siden helse er den viktigste ressursen, må den tas vare på ved hjelp av meditasjon og øvelser. Sjekk ut mer om meditasjon i lenken HER.

7. Plan for neste dag:

Lag en grov plan for neste dag før du legger deg. Identifiser listen over aktiviteter som skal gjennomføres hver kveld før du legger deg. Det vil ta deg rundt 10 minutter å gjøre dette. Dette vil hjelpe deg å unngå forvirring neste dag, slik at du bare kan jobbe og utføre oppgaven din. Det hjelper også med å unngå sløsing med tid.

8. Tren daglig:

Ingenting kan erstatte din helse og sinn. Med mindre du er frisk, vil du ikke kunne konsentrere deg om arbeidet ditt. Et godt og sunt kosthold bestående av en rekke frukter og grønnsaker anbefales på det sterkeste, da det vil sikre at du får den nødvendige mengden energi til å utføre alle oppgavene dine.
For å sjekke bloggen vår om viktigheten av trening, klikk HER.

9. Utfør vanskelige oppgaver først:

Vi har alle noen oppgaver å gjøre som er ganske forferdelige. Det kan være en ny presentasjon å jobbe med, eller å håndtere det virkelig rotete excel-arket. Uansett hva det er, fortsetter det å forfølge deg. Du kan til og med utsette dem fra en dag til en annen, og det fortsetter. Det høres kanskje rart ut, men det er bedre å bli ferdig med disse oppgavene først. Mengden motivasjon det ville gi deg ville være nok til å takle andre oppgaver i løpet av dagen.

10. En god frokost:

Frokost er dagens viktigste måltid. Flere studier bekrefter viktigheten av frokost på en persons helse. Bortsett fra mat, ha nok glass vann om morgenen og hele dagen. En god frokost vil sikre at du får nok energi til å utføre alle dine planlagte oppgaver. Finn en vannflaskene for å sikre at du har nok vann på en dag HER.

Håper dette innlegget klarte å hjelpe deg med å forbedre produktiviteten din. Uansett hvordan sitasjonen din er, bare begynn å implementere disse tipsene på daglig basis og se effekten på ytelsen din. Ønsker deg alt godt på reisen mot å være produktiv.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.