Sportler's blogg RSS

10 tips som vil øke produktiviteten din innen kort tid
I denne artikkelen vil vi se på noen tips som kan hjelpe deg med å forbedre produktiviteten. Så fortsett å lese til slutten.
10 FORDELER MED Å GÅ PÅ TUR
En gåtur i fjell, skog eller mark er en fantastisk måte å koble av samtidig som du bedrer både din fysiske og psykiske helse.  Hjerte, lunger, muskler og skjelett trenes og du føler deg bedre og sover bedre. Knyt skoene, sleng sekken på ryggen og kom deg ut på tur! 
TRENINGSINSPIRASJON 🏋️🏃

Motivasjonen er nøkkelen til suksess med all trening. Og det er her vi i Sportler ønsker å hjelpe deg med 7 tips for økt motivasjon og treningsglede. Sett deg klare mål, bli bevisst på hva du vil oppnå og gjennomfør! 

MEDITASJON: EN ENKEL METODE FOR INDRE RO.
Meditasjon gir deg ikke bare ro i sjelen, men har også vist seg å ha mange helsegevinster. Forskning viser at meditasjon kan redusere stress, angst og depresjon ved å øke selvbevisstheten og hjelpe deg å takle negative tanker. Ved å bli mer bevisst på egne tankemønstre blir de negative tankene både mindre hyppige og intense.
KAFFE - FOR OG IMOT
Ser man bort ifra tannhelsen og søvnproblemer har kaffe faktisk overraskende mange ukjente positive effekter. ☕ Forskere i Portugal, Brasil og USA har undersøkt effekten av at koffein på mus når de blir utsatt for stressende situasjoner. I studien kom...
EFFEKTEN AV GOD HOLDNING
Prøv dette: Ta et dypt pust inn og reis deg opp med en rak holdning. Kjenner du at du føler deg bedre? Vi vet alle at en god holdning er viktig, men hvorfor er det slik?  En god holdning får oss til å...
HVORDAN PÅVIRKER STRESS MEG?
Når man er stresset kan man også få mye muskelspenninger og redusert blodtilførsel til musklene på grunn av det aktiverte sympatiske nervesystemet. Dette kan føre til ryggsmerter og nakkesmerter. Folk som er stresset går ofte mer krumrygget, og det forverrer problemene.