TRENINGSINSPIRASJON 🏋️🏃

Sportler treningsmotivasjon inspirasjon

Med 7 tips for økt motivasjon og treningsglede

Det er ikke alltid det frister å trene, enda du vet det gjør kroppen godt. Føler du deg litt daff, eller trenger litt motivasjon, så finnes det heldigvis mange kilder til treningsglede! Du kan finne massevis av inspirasjon fra sosiale medier og ulike treningsforum på nett. Bruk også venner og familie til å gi deg et vennlig dytt i riktig retning😘

Har du dager hvor du har funnet frem treningstøyet - men blir værende i kosebuksa? Eller dager hvor du kommer deg opp på tredemølla, men ikke orker å gjennomføre en skikkelig økt? Nikker du gjenkjennende nå, så kanskje tipsene under kan gi deg treningsinpirasjonen du trenger💕

SLIK FÅR DU MER TRENINGSGLEDE 😊

👉 Sett klare mål for treningen

👉 Målene bør vekke positive følelser

👉 Tren mest mulig ute i frisk luft

👉 Prøv en ny treningsform

👉 Meld deg på en time du aldri har prøvd

👉 Start med små, oppnåelige mål. 

👉  Velg trening som du synes er gøy!

 

1)  SETT KLARE MÅL FOR TRENINGEN

Det er mye lettere å holde motivasjonen oppe hvis du har et avklart mål. Hvorfor trener du? 

Noen ønsker å gå ned i vekt, noen vil bygge muskler, noen vil få bedre utholdenhet og noen vil vinne NM i fitness. Å ha et helt spesifikt mål som du fokuserer på vil hjelpe deg til å faktisk legge ned innsatsen som kreves. 

Da du har satt målet ditt kan det være god hjelp i en treningspartner eller gruppe som støtter og gir “et spark bak” hvis det trengs 😉

2)  MÅLENE BØR VEKKE POSITIVE FØLELSER

Pass på at målene du setter deg bør vekke positive følelser og at det er noe du er skikkelig motivert for. Da er det større sjanse for at du holder deg til treningsplanen din og når resultatene du ønsker deg 🏅

Se for deg en aktivitet du vil mestre, eller hvordan kroppen din føles hvis du blir smidigere og sterkere. Eller kanskje er målet ditt at du skal få igjen knappen på favorittbuksa igjen? Uansett hva ditt mål er - skriv det ned og heng det opp der du kan SE det hver dag. 

Da målet er satt må du planlegge treningen rundt målene dine. Løpetrening for utholdenhet, styrketrening for å bygge muskler og kanskje en kombinasjon for å komme i en generelt bedre form.

 

3)  TREN MEST MULIG UTE I FRISK LUFT 

Mange føler økt treningsglede når de trener ute. Bytt ut treningssenteret med en løpetur i skogen innimellom🏃‍♀️🌲Då får du frisk luft i tillegg til at du får i gang hjertepumpa og trener utholdenhet. Det er noe med det å være ute i naturen som gir både energi og motivasjon.

Trening drikke vann

PS:  Husk å få i deg nok vann 💦 under løpetrening

 

4)  PRØV EN NY TRENINGSFORM

Det er et hav av ulike muligheter å trene på. Såklart er det umulig å vite hva som passer deg best før du har prøvd! Er du litt lei av å trene -  prøv noe helt nytt for å holde treningsmotivasjonen oppe. 

Noen ideer:  Yoga, bakkeløp, svømming, sirkeltrening med vekter, intervalltrening eller pilates. Finn det DU synes er moro og som er passe utfordrende!

Ved å trene variert er det mye mindre sjanse for at du blir lei - og du fortsetter den gode treningsrutinen din 💪

 

5)  MELD DEG PÅ EN TIME DU ALDRI HAR PRØVD 

Det å følge egen treningsplan og trene på egenhånd krever en stor dose motivasjon og selvdisiplin. Mange har stort utbytte av å melde seg på gruppetimer. Igjen finnes det mye å velge mellom: saltrening, spinning, yoga, CroosFit, HIIT, Yoga og mye mer. 

Det å prøve noe helt nytt bryter opp et kanskje monotont treningsprogram, og gir en boost av energi og endorfiner. Kanskje ender du opp med en helt ny favoritt-trening? 

Trening treningsmatte treningsstrikk Sportler

💙 Her finner du treningsmatte,   ❤️Her finner du treningsstrikk

 

6)  START MED SMÅ, OPPNÅELIGE MÅL.  

Hvordan er formen i dag, og hva er det realistisk at du vil oppnå? Kanskje er et passe mål for deg å trene 3 ganger i uken, eller å gå en halvtimes tur hver dag. Start med små mål og kjenn på den gode mestringsfølelsen da du oppnår de 😍

Etter du oppnår de små målene, er du ett skritt nærmere ditt ultimate mål (Les punkt 1 igjen).

 

Siste tips:  TRENING SKAL VÆRE GØY! 

Økt energi og bedre form er en bonus :) 

 Oppsummert er det viktig at du setter et helt tydelig mål med treningen, og deretter små, oppnåelige delmål. Dette er superviktig for å holde motivasjonen oppe!

Motivasjonen er nøkkelen til suksess med all trening. Og det er her vi i Sportler ønsker å hjelpe deg.    👉 Sjekk ut våre treningsprodukter💖

 


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.